Skip to main content

We horen je denken:
“Foepy’s? Wat een aparte naam!”

En dat klopt! Wij zijn anders dan de rest en dit begint bij onze naam. Maar laten we bij het begin beginnen...

Fudji a.k.a. Foepy's

Op een dag gingen de jonge ondernemers (twee broers!) samen uit eten. Dit deden ze zo vaak, dat ze dachten: "Kunnen we dan zelf niet beter dicht bij huis een restaurant beginnen”.
Hoe gaaf zou dat zijn?

Het moest natuurlijk wel een restaurant zijn waar verrassend en goed eten geserveerd zou worden, maar… vooral een restaurant waar iedereen van harte welkom is. Net even anders dan de rest en waar de kwaliteit niet uit het oog verloren raakt. Bij Foepy’s weten we als geen ander hoe leuk het kan zijn om dingen te delen met familie en/of vrienden!

Waarom een vast driegangenmenu met beperkte keuze? Kies voor shared dining, dit laat jou zelf de keuze maken uit meerdere kleine gerechten. Met shared dining heb je als gast meer keuzevrijheid, beleef meer aan tafel en voel je één met je tafelgenoten. Want naast genieten van lekkere gerechten is eten ook vooral een sociale aangelegenheid

Maar waarom dan Foepy's?
Ter ere van Landseer Fudji, want hij hield ook van verrassend eten. Nou ja, van verrassend veel eten dan. De naam Foepy's was dan ook snel bedacht. Zo is restaurant Foepy's aan de Maas ontstaan!

Wees welkom & eet smakelijk!