Skip to main content

Heb jij iets te vieren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Het kan een zoektocht zijn als je een bijzonder evenement of feest locatie wilt te vinden. Dan hebben wij goed nieuws; je hebt dé plek voor jouw “zakelijk” evenement of feest gevonden! Foepy’s is een schitterende locatie aan de Maas. Wij zijn de locatie waar je een verrassend event of familiefeest kan organiseren.

Bij Foepy’s wordt jouw feest zeker een opvallende party, Hier zet je een business event neer die relaties (zaken) nooit meer zullen vergeten. Of kom je met jouw afdeling bijeen voor een inspirerende kickoffmeeting of teambuilding dag. Wij kunnen je zeker helpen.
Netwerkbijeenkomst met een lekker diner? Laat het plaatsvinden bij ons.
Foepy’s aan de Maas is in Maasbommel gelegen en ligt in bij de buurt van Beneden leeuwen, Druten, Oss en ligt in het moois land van Maas en Waal. Is goed bereikbaar vanuit Nijmegen of Arnhem en ook de A15/A50 ligt op een kleine afstand van ons.

Ook is het mogelijk om een kleine vergaderruimte bij onder ons te huren met uitzicht op de Gouden Ham en Maas

Eindig je business event of feest op ons terras? Bij ‘oer-Hollands weer’ kun je terecht onder onze verwarmde stretchtent. Daar geniet je na en kun je de prachtige omgeving nog beter in je opnemen. Even een frisse neus halen tijdens je feest? Of je event überhaupt helemaal in de buitenlucht geven, dat kan ook onder onze tent.

Een sportief samenzijn: met e-bikes of mountainbikes eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Wij openen de deuren graag voor je. Dus voel je vrij en deel je ideeën met ons voor feest.

Catering van jouw evenement
Vanuit ons restaurant verzorgen onze koks catering op maat voor jouw feest. Zij serveren petit fours, borrelhapjes en borrelplanken, zetten een lopend dinerbuffet klaar, geven je lunchtas-as-to-go mee, of ze maken een heerlijke BBQ voor je.
Voor jouw gasten wordt er bij Foepy’s altijd goed gezorgd.

Alles staat in de startblokken om van jouw business event of feest een succesvolle belevenis te maken, spreken en zien we je hopelijk snel?