Skip to main content

stap in de wereld van de Stars and Stripes op 25 mei bij Foepy’s aan de Maas, want we rollen de rode loper uit voor een spetterende Amerikaanse dag vol verrassingen!

Roofvogelshow met Amerikaanse Zeearend! Laat je overdag betoveren door de majestueuze vluchten van de Amerikaanse zeearend, met een imposante spanwijdte van 250 cm. Een adembenemend schouwspel dat je niet wilt missen!

De BBQ met Amerikaanse Smaakexplosies! Onze barbecue wordt verhit voor heerlijke Amerikaanse gerechten die je smaakpapillen zullen veroveren. Van sappige hamburgers tot finger-lickin’ goede spareribs – een culinaire reis door de smaken van Amerika!
Ons Shared Diner zal in Amerikaans Thema zijn! Geniet van ons shared diner, dat speciaal voor deze dag in het teken staat van Amerika. Verwacht smaakvolle creaties die rechtstreeks zijn geïnspireerd door de diverse keukens van de Verenigde Staten.

Reserveer Nu en Verzeker je Plek! Deze Amerikaanse dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden, dus wacht niet te lang en reserveer snel je plek bij Foepy’s aan de Maas. Wees zeker van een plekje en laat je meeslepen in de Amerikaanse festiviteiten!

Datum: 25 mei Locatie: Foepy’s aan de Maas

Volgende artikel