Skip to main content

Kerstmis 2023 bij Restaurant Foepy’s aan de Maas

Betoverende Kerstsfeer

Bekijk het kerstmenu

Thema: "Winterse Betovering"

De eetzaal wordt omgetoverd tot een wonderland van rode tinten, zilveren accenten en schitterende lichtjes die de glinstering van vers gevallen sneeuw weerspiegelen. Met sneeuw bedekte takken en sprankelende kerstversieringen creëren direct een feestelijke stemming.

Culinaire Verleidingen

Laat je betoveren door ons kerstmenu, samengesteld door onze chef-kok met heerlijke seizoenssmaken. Verwen jezelf met verrukkelijke gerechten zoals romige pompoensoep met een vleugje kaneel, hartverwarmende stoofpotjes, malse stukjes vlees van de grill en een selectie heerlijke desserts, waaronder witte chocolademousse met rode bessen en knapperige karamel. Het grandioze dessertbuffet zal je laten watertanden met een knipoog naar de winterse magie.

2195
  • Geniet van onze luxe mini-broodjes, als kleine kerstcadeautjes voor je smaakpapillen.
  • Stel je eigen kerstlunchplankje samen met 4 heerlijke Sliders, een speelse kersttraditie.
  • Voeg gezelligheid toe met een klein kopje soep, salade of frites.
  • Inclusief dessertbuffet
4250
  • Ons geliefde Shared diner, aangevuld met specialiteiten van de grill en gerechten in kerstsferen.
  • Een keur aan smakelijke voorgerechten deelt de tafel, inclusief knapperige bruschetta, romige pompoensoep en zachte geitenkaassalade.
  • Hoofdgerechten beloven een rijk palet van smaken, zoals sappige stukken vlees van de grill, gekarameliseerde worteltjes en romige aardappelpuree.
  • Het dessert is een zoete afsluiting met warme appelcrumble, witte chocolademousse en verrukkelijke kerstkoekjes.

Betovering voor Kinderen

Voor de kinderen biedt Foepy’s aan de Maas een betoverende activiteit. Foepy, de vrolijke mascotte van het restaurant, nodigt kinderen uit voor een avond vol leuke activiteiten, waaronder het maken van heerlijke koekjes en het roosteren van marshmallows rond een knisperend kampvuur.

Magische Ontmoeting met de Kerstman

De ontmoeting met de Kerstman wordt vastgelegd door onze fotograaf.

Na het feestelijke diner onthullen we een verrassing: elke tafel ontvangt een zorgvuldig ingelijste foto van hun ontmoeting met de Kerstman. Een tastbare herinnering aan de betoverende avond.

Voorproefje van Kerstmagie

Wil je alvast een voorproefje van de kerstsfeer ervaren? Op 8 december komt de Kerstman langs en ontsteekt hij de kerstlampjes in ons restaurant. Een unieke gelegenheid waarop we een sneak preview geven van ons heerlijke kerstmenu. De kerstlampjes blijven stralen als een baken van hoop en vreugde voor de komende feestdagen.

Bij Foepy’s aan de Maas ademt de kerst magie!

We verwelkomen je graag om deze betovering samen te ervaren.