Skip to main content

Gesloten van 11 tot 14 februari met Carnaval!

After Carnaval High Friet

Donderdag 15 Februari
Na de carnavalsgekte zijn we terug met een knal! Geniet van onze unieke “High Friet” inclusief een gratis Hertog Jan voor slechts €15,-. Een perfecte manier om de carnavalsrestjes op een smakelijke wijze af te sluiten.

No One Eats Alone Day
Vrijdag 16 Februari

Aanschuiftafel
Schuif aan bij onze gezellige aanschuiftafel en geniet van heerlijke gerechten van ons shared diner in goed gezelschap. Een mooie kans om nieuwe mensen te ontmoeten.

.After Valentijnsparty – Deel de Liefde 💘
Zaterdag 17 Februari
Heb je Valentijnsdag gemist of wil je de liefde nog eens vieren? Kom naar onze after Valentijnsparty waar je het eten (en de liefde!) kunt delen. Verwacht veel hartjes en liefde in onze gerechten.

Wijn Arrangement – Elke Zondagavond 

Zondag 18 Februari
Geniet van onze speciale wijnarrangement: 4 wijntjes voor slechts €10,- p.p. bij een diner. Een perfecte afsluiter van je weekend in een gezellige sfeer.

Cocktailavond – Tweede Cocktail Gratis!
Vrijdag 23 Februari
Wie zegt dat het te koud is voor cocktails? Bij Foepy’s zeker niet! Warm jezelf op met onze heerlijke cocktails, vandaag de elke tweede gratis! van onze speciale cocktail kaart.

Laat de Kok je Verrassen Zaterdag
Zaterdag 24 Februari
Laat je culinair verrassen met ons shared diner door onze koks met speciaal voor jou uitgekozen gerechtjes. Een ervaring vol verrassingen en heerlijke smaken die je niet wilt missen! wel kun je aangeven wat je wel of niet lust! Dit is naast ons gewone shared diner te boeken!

Wijn Arrangement – Elke Zondagavond
Zondag 25 Februari
Mis onze geliefde wijnarrangement niet: 4 wijntjes voor slechts €10,-.p.p. bij een diner. Een gezellige avond gegarandeerd met heerlijke wijnen om je weekend af te sluiten.